01/12/2017

MUZIEK

THEATER

FAMILIE

Ooit ging Zonzo Compagnie aan de haal met de muziek van John Cage en Miles Davis. Nu is Johann Sebastian Bach aan de beurt. Bach is een tovenaar met klank en melodieën, en Zonzo geeft aan zoveel schoonheid een bijzondere vorm!
 
In 3ACH leiden twee violisten ons binnen in de wereld van Bach. In deze multimediale voorstelling wordt jong en iets minder jong ondergedompeld in wat volgens velen de mooiste muziek ooit is. Een feest dus voor ogen en oren! Zonzo Compagnie staat voor avontuurlijke muziekvoorstellingen die altijd weer verrassend vorm gegeven worden. Eerder stonden ze hier al met Miles Stones.
 
"Twee violen, twee videoschermen: meer heeft Zonzo Compagnie niet nodig voor onversneden muzikale verwondering (...) Vraag en antwoord, verwachting en inlossing. Het mooie aan Zonzo is dat ze de muziek haar eigen wetten laat volgen. Muziek is gewoon zichzelf: een spel van abstracte klankenassociaties."
Annemarie Peeters - De Standaard ****

CREDITS

Muziek: Johann Sebastian Bach en Piet-Jan van Rossum
Viool: Lidewij Van der Voort & Ryuko Reid 
Regie en decor: Wouter Van Looy
Video: Ine Van Baelen & Stijn Grupping
Muzikale dramaturgie: Caecilia Thunissen
Technisch ontwerp: Pieter Nys
Kostuum: Johanna Trudzinski
Acteurs en Actrices film: Brent Simons, Joshua Tassin, Victor Van Looy, Julian Cuevas, Lou Van De Noortgate, Morris Van De Noortgate, Luisa Noviello, Astor Noviello, Tiana Yalina Oliveira & Cassie Alcendor