28/09/2018

MUZIEK

Wat zou dat geven ? dacht MANdolinMAN toen ze de drie artiesten uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. Een culturele clash ! Un grand boum ! Nen Revue du jamais vue! Het resultaat  van deze culture clash kan U horen, zien en meemaken in een ongeziene BAZAAR BIZAR van ongebreidelde muzikaliteit uit zowat alle hoeken van de wereld (of toch tenminste de rand van die hoeken).

De levensloop en de geschiedenis van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet is zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt:  les extrêmes se touchent.  

Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit niettemin tot een smaakvol geheel worden omgevormd.  Je mag ook zeer benieuwd zijn naar wat er zoal "tussen de liedjes" zal gebeuren…  

ACTIE! Heb je 10 punten gespaard op je UiTPAS? Dan kan je deze inruilen tegen een gratis toegangsticket voor deze voorstelling! Omruilen kan aan onze ticketbalie op voorhand of de avond van de voorstelling. 

 

CREDITS

MANdolinMAN  bestaat uit Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel en Peter-Jan Daems.
Stefan Bracaval is fluitist bij The Brussels Jazz Orchestra.

Met : Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet en Herr Seele

  • RESERVEREN vr 28/09/2018 20:00
  • Belgica Theater
  • € 20
    € 16 (vrienden/ -26jr)
    € 10 (Last Call! (-26jr) 1 week vooraf)
    € 1,50 (UiTPAS kansentarief)