Disclaimer

Informatie op de website
De website van CC Belgica wordt met uiterste zorg samengesteld en CC Belgica streeft ernaar om volledige, correcte en actuele informatie op de website te plaatsen. De informatie die u op de website kan vinden komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig gecheckt. Dit betekent niet dat CC Belgica de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook kan garanderen. Bovendien kan de informatie gewijzigd worden zonder voorafgaande verwittiging.
CC Belgica kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de inhoud van de website of voor de rechtstreekse of onrechtstreekse schade die het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
Indien er onjuiste of onvolledige informatie op de website staat, kan u ons daarvan steeds op de hoogte brengen. CC Belgica zal proberen deze fouten op de website zo snel mogelijk te verbeteren.

Hyperlinks
CC Belgica is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. Het plaatsen van links houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze sites.

Persoonsgegevens
Je kan je via de website van CC Belgica inschrijven om onze elektronische nieuwsbrief te ontvangen. De gegevens die via deze weg verzameld worden, worden gebruikt om je op de hoogte te houden van de voorstellingen en nieuwsberichten van CC Belgica.
CC Belgica geeft geen persoonlijke gegevens door aan derden, behalve als dit wettelijk verplicht is.