van 03/06/2018
tot 30/09/2018

Onder de noemer Kaleidoscope maken wereldbekende en gerenommeerde kunstenaars gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties. Alle werken vormen een kleurrijke openluchtexpo doorheen de stad. De route van ongeveer 3 km combineert klassieke bezienswaardigheden, street art en werk van jonge, beloftevolle, lokale kunstenaars (project Kunstkrakers). De werken blijven voortbestaan en worden niet weggehaald.

WAAR? 
Start in Wastijnepark, Serbosstraat in Sint-Gillis. 
Parcours door het centrum van Dendermonde.

WANNEER? 

Openingsevent
zondag 3 juni, van 12-18 u. in Serbosstraat in Sint-Gillis
 
Op ruim 20 plaatsen in Dendermonde werden artistieke ingrepen gedaan door Belgische en internationale street-artartiesten. Het parcours langs deze plekken wordt geopend met een picknick, street-artanimatie en gegidste wandel- en fietstochten. Start met toespraak, receptie en picknick, daarna doorlopend street(-art)animatie.
 
Begeleide wandeling
zondag 3 juni, vertrek om 13 u. en om 15 u. in Wastijnepark (zonder inschrijving, plaatsen zijn beperkt)
 
Onder begeleiding van een deskundige gids maak je een wandeling van ongeveer 3 km langs enkele street-artprojecten.
 
Begeleide bezoeken op andere dagen kunnen mits reservatie (min. 3 weken vooraf) bij de Toerisme Dendermonde. Hou rekening met een kostprijs van 60 EUR/gids voor een groep van max. 30 personen.
 
Een situeringsplannetje met de kunstwerken van Kaleidoscope en Dolers is gratis te verkrijgen via de link op deze pagina of via het kantoor toerisme. Op zondag ook in Serbosstraat beschikbaar. 
 
PRIJS? 
gratis
 
INFO? 
052-20 26 40