13/06/2018

Op woensdag 13 juni stellen we met PRIMEUR. het nieuwe seizoen ‘18-‘19 voor én dat doen we in stijl! Verwacht je vanaf 19u aan een verrassende avond waarbij je alles te weten komt over de podiumprogrammatie van volgend sezioen. Er valt heel wat te beleven, mooie prijzen te winnen en we klinken samen op een nieuw seizoen.

Bovendien trakteren we je vanaf 21u ook op een zomers optreden van Rumbaristas in de tuin. Belgisch, zuiders en dansbaar.
Dit is meteen ook de start van Le Jardin Creole, een zomerse programmatie in een vernieuwe setting in de tuin van CC Belgica gebracht door o.m. Cour et Jardin (Bar & Eatery) en City Sounds vzw.

Rumbaristas is een nieuwe band rond vier topmuzikanten met drang naar avontuur. Denk aan mannen die alleen aan virtuoos aan de gang gaan op snaren, trommels, accordeon of koper niet genoeg voldoening beleven. Ze willen avontuur, op een ezel Zuid-Europa verkennen, met hun oude Volkwagenbusje nieuwe zijwegen in Marokko inslaan en naar Cuba vliegen en van daaruit een nieuw eigen universum creëren. Leden met ervaringen in La Kinky Beat, Think of One, Antwerp Gipsy-Ska Orchestra, Zita Swoon en Orchestre International du Vetex.Ze koppelen kennis, weergaloos spel, elementen uit de rumba, tarantella, cumbia en ska aan ambiance!

Met: Willy Fuego (Amparanoia, La Kinky Beat), Thomas Morzweski (Orchestre International du Vetex) en ex Think of One Roel Poriau (drums en percussie) en Thomas de Smet (Bas).

CREDITS

I.s.m. Cour & Jardin (Bar & Eatery)