29/05/2019

CIRCUS

FAMILIE

MUZIEK

Ben je benieuwd naar seizoen '19-'20?
Op woensdag 29 mei gooien wij onze deuren open, keren ons gebouw binnenste buiten, zetten we de tuinzomer in en trakteren je op een heleboel leuke activiteiten!

Volg een demo zang, test zelf eens de techniek in de zaal en ontdek onze backstage. Of maak je liever een eigen hologram? Of wil je een fotoshoot op de Walvis?
Ontdek wat de artiesten en team Belgica tippen voor volgend seizoen, en pik alvast een circus en cabaret voorstelling mee. 

Breng je kinderen, familie en vrienden mee en samen zetten we de zomer in.

En ja, onze nieuwe seizoensbrochure zal er ook zijn, dus je komt alles te weten over die niet te missen voorstellingen van seizoen '19-'20.
Uiteraard sluiten we af met muziek (BLOW 3.0) in le Jadin Creole, die meteen ook opent voor een mooie zomer.

Het steevast gemaskerde drietal van BLOW 3.0 liet in 2011 voor het eerst van zich horen tijdens de Gentse Feesten onder de naam BLOW. Sindsdien verstoorden zij gedurende vele jaren de openbare orde in de straten van Gent, Antwerpen, Lille, Keulen, Parijs en Londen met behulp van twee saxen en een drum. De mysterieuze onbekenden lieten hierbij zelden een voorbijganger onberoerd met hun aanstekelijke mix van dance, hiphop, drum ’n’ bass en jazz. Daarnaast begonnen ze ook podiumshows te spelen, en voerde hun muziek hen enkele keren naar Brazilië en een heleboel verschillende Europese landen.

Momenteel zijn ze toe aan een derde hoofdstuk in het verhaal van de band, waarbij ze nieuwe uitdagingen aangaan in hun sound.
En het wordt nu op de wereld losgelaten onder de naam BLOW 3.0! 
Kom, luister, sta versteld, maar vergeet niet te dansen.