25/11/2018

THEATER

HUMOR

MATINEE

Deze hartverwarmende voorstelling voor groot en klein steekt oeroude Sinterklaasklassiekers in een nieuw jasje!

Stijn en Jaak roepen alle kindjes, mama's, papa's, goudvissen en andere aanverwanten op om vrolijk mee te dansen, zingen, springen en vooral te genieten van herkenbare teksten en melodieën.

Hij komt, hij komt, dus zorg dat je erbij bent! Deze hartverwarmende show is bewust gemaakt voor groot en klein. Haal uw beste tabberd uit de kast en schuif aan, om samen te zingen en te genieten van de synth!
 

STIJN bracht al verschillende albums voor volwassenen op de markt, maar ook voor de kleintjes is hij niet aan zijn proefstuk toe, denk maar aan zijn verschillende passages bij de liveshows van Kapitein Winokio en Radio Oorwoud.
Toch is Syntherklaas een bijzonder project. Tijdens deze familieshow staat STIJN namelijk op het podium samen met zijn vader Jaak. Jaak was jarenlang muziekleraar en ook thuis werd er volop gemusiceerd.
Vader en zoon besloten de handen in elkaar te slaan na de vertering van een zoveelste Sinterklaasintocht met overgeproduceerde en haast onherkenbare Sinterklaasliedjes. Het resultaat is een authentieke familieshow waarin zowat alle Sinterklaasklassiekers op een eenvoudige maar eigenzinnige wijze aan bod komen. De twee muzikanten doen dat met instrumenten (vandaar de ‘y’ en ‘th’ in Syntherklaas ), humor en hun eigen fantasie. Hun interpretatie is soms nauw
aansluitend bij de versies die we kennen van vroeger, dan weer bijzonder fris, origineel en speels, zoals we dat al langer gewend zijn van STIJN.

  • LAATSTE TICKETS zo 25/11/2018 14:00
  • LAATSTE TICKETS zo 25/11/2018 16:15
  • CC Belgica
  • Gratis, maar inschrijven kan en is aangeraden vanaf 26/10!
  • gratis, maar reserveren is aangeraden!
    Vanaf 26/10 kan je een plaatsje reserveren.