Proefproject vervoer op maat vanaf september

CC Belgica stapt in proefproject ‘vervoer op maat’.

Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te raken? Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. 
Dit proefproject is een initatief van de vzw Mobar, CC Belgica en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse Overheid. Het kadert in het project 'basisbereikbaarheid' van de Vlaamse Overheid. 

Iedereen kan beroep doen op deze vervoersservice die geldig is op alle betalende activiteiten georganiseerd door CC Belgica (podiumvoorstellingen én vormingen activiteiten allerlei).  Het systeem is NIET van toepassing op activiteiten die door andere organisatoren in CC Belgica worden georganiseerd.
Houders van een UITpas-kansentarief genieten tevens een aangepaste prijszetting. 

Het systeem treedt de eerstkomende weken in werking, doch het is nog even wachten op de juiste tariefzetting. Van zodra bekend, maken we het aanvraagformulier op deze pagina beschikbaar. 

Praktisch: 

* je vult het formulier in dat zich op deze pagina bevindt en verstuurt dit naar de vzw Mobar (tel: 09 216 20 67). Zij regelen verder het plannen van jouw vervoersvraag. 

* koop je tickets aan onze balie en is het niet mogelijk zelf de aanvraag te doen, dan doen wij de aanvraag voor jou. 


Let op: deadline aanvraag = 14 dagen voor de aanvangsdatum van de activiteit. 
De aanvraag gebeurt idealiter vanaf een maand voor aanvang van de activiteit en ten laatste dus 14 dagen voor de activiteit. Korter op datum van de activiteit kan het vervoer niet meer worden gegarandeerd, en vanaf 1 werkdag voor de activiteit kan de aanvraag niet meer aanvaard worden. 

Meer info? Dit kan telefonisch of via onze website vanaf 1 september 2018.

Tot einde seizoen 2018-2019 is dit een proefproject. Na evaluatie zal dan uitgemaakt worden of dit project definitief wordt of wordt stopgezet.